وي با اشاره به اشتغالزايي بودن اين طرح افزود: ني خيزران در صنايعي چون کاغذ سازي، توليد الکل، معماري، لولهکشي، نگهداري مواد غذايي، توليد ترشيجات، ابريشم مصنوعي، صنايعدستي و ... قابل استفاده است چنانچه با توليد انبوه اين محصول و اطلاعرساني در مورد آن ميتوان از اين مواد اوليه با ارزش کمال بهره را برد.
اين مقام مسئول با توجه به کاربرد گسترده ني خيزران در صنايعدستي گفت: همزمان با اجراي اين طرح کلاسهاي آموزش بامبو بافي راهاندازي و کارگاههاي توليدي صنايعدستي و هنرمندان فعال در اين زمينه نيز شناسايي خواهد شد تا ضمن استفاده از تجربه آنان، با آخرين شيوههاي علمي توليد اين محصول براساس طرح مذکور آشنا شوند.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به رشد و نمو ني خيزران در روستاهاي ماهفروز ساري، در ابتدا اين طرح به طور آزمايشي در اين روستا اجرا ميشود و سپس در ديگر نقاط استان که امکان رشد و توليد اين محصول باشد عملياتي خواهد شد.
رحمتنژاد يادآور شد: با هماهنگي شوراي محل حدود 3 هزار متر زمين به منظور اجراي چنين طرحهايي در اختيار سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مازندران قرار گرفته است.
114
انتهای پیام/